پردیس فاطمه الزهرا(س) بندرعباس(خواهران)

اطلاعیه ویژه کارشناسان و اساتید روانشناسی و مشاوره و دانشجو معلمان به مناسبت هفته سلامت و روان

هفته سلامت روان از 18 لغایت24مهر ماه سال جاری با شعار سلامت روان برای همه  "سرمایه گذاری بیشتر ،دسترسی بیشتر، برای همه  و همه جا"  برگزار می شود .

ضمن تبریک این هفته به عموم دانشجو معلمان و اساتید گرامی و ارجمند دانشگاه فرهنگیان ، این دانشگاه به منظور ارتقاء سطح آگاهی و دانش عمومی جامعه و توسعه دسترسی همگانی به خدمات سلامت روان و مهارت های زندگی، اقدام به برگزاری دو مسابقه در بخش دانشجویی ویژه دانشجومعلمان عزیز و بخش اساتید ویژه اساتید و کارشناسان محترم  روانشناسی و مشاوره پردیس هاو مراکز کرده است

1- از اساتید محترم روانشناسی  و کارشناسان محترم مشاوره درخواست می شود  پیام  و محتوای کوتاه ،موثر و خلاق ،در حد یک پاراگراف در موضوع حفظ و ارتقاء سلامت روان برای همه ، در قالب فرم ضمیمه (شامل محتوا ،مشخصات و عکس استاد گرامی )تهیه و ارسال نمایند .

مطالب ارسالی اساتید ارجمند به نام خودایشان در ویژه نامه الکترونیکی که به همین مناسبت در دست تدوین است، منتشر و در پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه نیز درج خواهد شد و به بهترین محتواها با نظر کمیته داوران، لوح تقدیر اهدا می گردد.مقتضی است در تدوین محتواها به موضوعات و چالش های روز به خصوص مباحث مربوط به شیوع بیماری کووید 19 توجه فرمائید.

2- کرونا و روایت‌های دانشجویان ( روایت‌های دانشجویی از لحظه های ماندگار در پردیس و مراکز آموزشی، خانواده، محله، فضای مجازی و کلاس درس متناسب با روزشمار هفته بهداشت روان).

دانشجویان علاقمند پیوست دانشجویی را مطالعه کنند.

همکاران و اساتید گرامی و دانشجو معلمان عزیزعلاقمند به شرکت در طرح فوق آثار خود را ضمن ارسال به آدرس پست الکترونیکی اعلام شده در پوستر مسابقات ، یک نسخه نیز جهت ارسال از طریق اتوماسیون اداری به سازمان مرکزی به ایمیل  امور دانشجویی پردیس ارسال نمایند .  asiyeh.karimi60@gmail.com